Skip to content

Membres

Associació Logos – Projectes Socials, som membres de:

Federació Catalana de Voluntariat Social

Federació Catalana de Voluntariat Social

Plataforma PDA Bullying

PDA Bullying

La Plataforma PDA Bullying som un conjunt d’entitats i institucions que treballem per la visibilització de bones pràctiques en Prevenció, Detecció i Actuació per superar el Bullying des d’una mirada d’actius de benestar.

La Plataforma PDA BULLYING és una proposta de bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació de l’assetjament i el ciberassetjament amb origen en entorns educatius, i altres violències entre iguals (infància i adolescència).

Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Violència de gènere

Volem sensibilitzar la ciutadania. Desvetllant les creences i els estereotips culturals que sustenten la violència vers les dones i que es transmeten de generació en generació. Posant de manifest la necessitat de mesures de prevenció educatives i socialitzadores que aturin aquesta violència. Mostrant la nostra posició ferma sempre a favor de les víctimes i de les persones i dels col·lectius que les recolzen i en contra els maltractadors. Potenciant la denúncia dels casos de maltractaments que són a prop nostre, ajudant a trencar el silenci.

Exigim TOLERÀNCIA ZERO ALS MALTRACTAMENTS.

Xarxa Catalana pel Dret al Temps

Departmanet igualtat

La Xarxa té com a missió, crear i difondre coneixement sobre l’organització del temps amb perspectiva de gènere; facilitar l’intercanvi d’experiències per generar transformacions socials i fomentar la col·laboració entre els agents clau de Catalunya per treballar en garantir el dret al temps a tota la ciutadania. Treballarà per avançar cap a uns usos del temps més saludables, igualitaris, eficients i sostenibles i per assolir la transformació social, econòmica, democràtica, verda i feminista de Catalunya. ​​ ​​

Entitats Catalanes d’Acció Social

ECAS

ECAS és una federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social que treballen de manera prioritària amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. L’atenció directa que presten les organitzacions membres d’ECAS i la tasca de la pròpia federació per vertebrar el sector es fonamenten en la lluita per la igualtat d’oportunitats per a tota la població, així com en la voluntat de transformar la societat per ferla més justa i equitativa. El nostre objectiu és sumar esforços i vehicular-los per afavorir la inclusió, fer efectius els drets de les persones, promoure la plena ciutadania i contribuir al benestar de tota la població mitjançant la construcció d’una societat basada en el compromís i la corresponsabilitat, amb una cohesió social sòlida i duradora de la qual tots siguem partícips.

Organitzacions no Lucratives d’Acció Social

Red Araña

És una associació composta per 13 ONL (Organitzacions No Lucratives) d’acció social distribuïdes per tota Espanya que, des de 1987, treballem conjuntament per a millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció sociolaboral per compte d’altri o pròpia de les persones en situació de desocupació.

Per a això, oferim un servei d’ocupació integral i personalitzada que inclou informació i orientació laboral, formació per a l’ocupació i autoocupació, mediació en la contractació així com assessorament per a l’emprenedoria.

Dirigim la nostra activitat a qui estan buscant activament treball, posant especial atenció en les persones amb més dificultats per a accedir al mercat laboral: joves, migrants, dones, drogodependents en procés de desintoxicació, majors de 45 anys, ex-reclusos/as i minories ètniques.