Skip to content

Qui som

Els orígens de LOGOS es remunten a l’any 2015 i a partir de la iniciativa del grup fundador que va detectar una falta de recursos, al camp de Tarragona, dirigits a pal·liar les necessitats d’un col·lectiu ampli de persones, desprès del tancament de diversos serveis i entitats. La creació de l’Associació, per tant, venia a omplir aquest forat, oferint projectes que donessin resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu. Al 2017 es registra al Departament de Justícia amb el número 63363, al 2021 es registra al “Registro Nacional de Asociaciones” secció 1ª amb el número 625615  i té en NIF: G55725436. I, entitat inscrita amb el número de registre E05601 al Registre d’entitats de Serveis Socials (RESES)

Logos és una associació sense afany de lucre nascuda per realitzar accions per afavorir la inserció socio-laboral dels col·lectius en risc del Camp de Tarragona, formada per tècnics de diferents àmbits professionals, educadors, pedagogs, antropòlegs …

L’Associació Logos projectes socials parteix de l’experiència adquirida i heretada d’altres entitats (amb les que comparteix fundadors i tècnics) com Aptos, associació per a la promoció ocupacional i social que durant 20 anys va ser pionera i capdavantera a Tarragona en el treball amb persones en risc d’exclusió social realitzant projectes d’inserció laboral i de formació; i el treball en xarxa amb d’altres organitzacions.

Logos, pretén canviar i transformar el discurs social vers aquests col·lectius amb el seu desenvolupament i apoderament.

LOGOS TREBALLA PER A IMPULSAR AQUELLES ACCIONS QUE DIRECTA O INDIRECTAMENT INFLUEIXEN  EN LA INSERCIÓ SOCIAL I LABORAL

Premi

LOGOS és premi Talent de la Cambra 2021 en la categoria de sostenibilitat i alimentació pel projecte Agrolabora21 de Formació i Inserció laboral de Joves en situació de risc a través de la creació d’horts, fomentant l’economia verda i circular.

La finalitat i l’objectiu de l’associació és oferir solucions a les problemàtiques relacionades amb l’ocupació dels col·lectius més desafavorits de la nostra societat. A través de  dissenyar, gestionar i impartir projectes i formació  per inserir social i laboralment col·lectius amb desavantatges socials.

Una de les característiques més importants de LOGOS és que a més de dedicar un gran esforç a la recerca per al desenvolupament de programes i creació de projectes propis, també s’ofereix per a treballar en el desenvolupament i gestió de programes i accions d’altres entitats, institucions o empreses.